Nieuwe pinautomaat Overdinkel heeft kuren

In Overdinkel is het niet eenvoudig om aan cash geld te komen nu de nieuwe pinbox van de Rabobank kuren heeft. De nieuwe geldautomaat aan de Hoofdstraat in Overdinkel is nu al weer alweer buiten gebruik en was pas sinds afgelopen woensdag in werking.

Inwoners van Overdinkel moeten nu noodgedwongen pinnen in andere gemeenten zoals Losser of Gronau. Bij de Plus supermarkt in Overdinkel is ook een pinautomaat maar door de storing van de nieuwe pinbox was deze al snel leeggepint.

De Rabobank kon niet zeggen hoe het kan dat de nieuwe geldautomaat nu alweer buiten werking is. Maandag komt er een monteur naar Overdinkel om de problemen op te lossen.

Nieuwe pinautomaat heeft kuren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *