Humanitas en de Sociaal Teams starten ƒinancieël ƒormulieren spreekuur(ƒƒs)

Humanitas Thuisadministratie en de Sociaal Teams in de gemeente Losser hebben de handen ineen geslagen om spreekuren op te zetten, waar mensen terecht kunnen wanneer zij vragen hebben over financiën en administratieve zaken. Ook kan hulp gegeven worden bij het invullen van formulieren.
Een 10-tal vrijwilligers is speciaal voor dit spreekuur geschoold door Humanitas. Tijdens elk spreekuur is ten minste één enthousiaste vrijwilliger aanwezig om de bezoekers te woord te staan en vragen te beantwoorden. Daarnaast kan de vrijwilliger bij andere dan financiële zaken een beroep doen op het plaatselijke Sociaal Team of de mensen daarnaar doorverwijzen. De begeleiding van de vrijwilligers is ook in handen van Humanitas.
De spreekuren starten vanaf 15 februari 2016 op drie plaatsen verspreid in de gemeente Losser. Iedere burger uit Losser is welkom op het spreekuur van zijn keuze.
Spreekuren:
Het Trefpunt, Prins Hendrikstraat 4, Overdinkel:
– woensdag van 10.00 tot 12.00 uur
De Muchte, Vlasakker 2, Losser:
– dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur

Hulp invullen formulieren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *