Nieuw centrumplan Overdinkel wordt gepresenteerd

foto publiek centurmplan

Tijdens een informatiebijeenkomst op woensdag 9 maart presenteert de gemeente Losser het ontwerp voor het nieuwe centrumplein en de openbare ruimte rondom het Kulturhus Overdinkel. De bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van de vroegere bibliotheek aan de Prins Hendrikstraat 4, aanvang 20.00 uur. Vorig jaar, op 29 juni, was er een eerste bijeenkomst. De op- en aanmerkingen van de aanwezigen werden verwerkt in het definitieve plan dat woensdag wordt gepresenteerd. In december van dit jaar moet het plan verwezenlijkt zijn. Wethouders Hassink en Wildschut zijn aanwezig naast mevrouw Buursink van Domijn en natuurlijk voorzitter Theo Geerligs van de dorpsraad.

Klik hier voor het krantenbericht uit Tubantia van woensdag 9 maart.

foto nieuw centrum

klik op de foto

Tijdens de informatieavond was er een powerpointpresentatie. Hierin kunt u de informaitie lezen/zien en ook foto’s van voor en na de projecten van ‘Hart voor Overdinkel’. Klik hier.

In ‘De week van Losser’ stond een verslag van deze bijeenkomst. Klik hier voor het verslag.

presentatie nieuw centrumplan Overdinkel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *