Per 6 februari heeft Overdinkel voor het eerst een apotheek!! Door de sluiting van drogisterij Jasmijn heeft de organisatie BENU-apotheek besloten om een volwaardige apotheek te openen in de voormalige drogisterij Jasmijn. De Esch-apotheek zal op 3 februari haar deuren sluiten aan de Arendstraat en de nieuwe apotheek in Overdinkel zal op maandag 6 februari open gaan.  De Benu-apotheek zal zorgen voor een fris nieuw uiterlijk van het nieuwe onderkomen met het vertrouwde team uit Losser. De nieuwe locatie zal geopend zijn van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Cliënten uit Overdinkel kunnen op verschillende manieren hun medicijnen afhalen. Hierover zal Benu-apotheek de mensen informeren. Wanneer de apotheek geen reactie ontvangt gaat de organisatie ervan uit dat inwoners van Overdinkel de medicijnen afhalen bij de nieuwe locatie aan de Hoofdstraat.

Nieuwe apotheek in Overdinkel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *