Enquête Zonnepark in Overdinkel

Afbeeldingsresultaat voor zonnepark

Er wordt al enige tijd gesproken en geschreven over de eventuele komst van een groot zonnepanelen park op de locatie Strootsweg / Lakerinksweg in Overdinkel. Het college van B&W is daar in eerste aanleg voorstander van om voor langere tijd aan de gestelde milieueisen te kunnen voldoen. De bewoners van dit gebied verzetten zicht tegen dit project. De Dorpsraad wil graag weten hoe hier verder in Overdinkel en in de rest van de gemeente Losser over wordt gedacht. Om daar een representatief beeld van te krijgen zullen de leden van de Dorpsraad Overdinkel op zaterdag 6 mei en zaterdag 13 mei van 09.00–16.00 uur bij de Plus supermarkt in Overdinkel met behulp van een ja/neen formulier de mening van winkelbezoekers vragen. We hopen daarbij zeer op uw medewerking . Vanzelfsprekend zullen we U de eindresultaten van de enquête mededelen en daarnaast ook aanbieden aan het college van de gemeente Losser.

Bestuur Dorpsraad Overdinkel.

Afbeeldingsresultaat voor plus bellers

Tubantia schreef ook hierover.

Enquête Zonnepark in Overdinkel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *