Wijkagent Herman Spanjer

Meer informatie over 'Herman Spanjer'

Spreekuur

Iedere dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur

in kulturhus  ‘t Trefhuus aan de Prins Hendrikstraat 1.

Werkgebied

Overdinkel en Glane

Even voorstellen

Burenconflicten, baldadige jongeren en auto’s die te hard rijden. Zomaar wat problemen waarmee wijkagent Herman Spanjer te maken krijgt. Als het even kan, lost hij die zelf op. Een andere keer doet hij dat samen met een andere instantie. En weer een andere keer geeft hij het uit handen of moeten bewoners zelf aan de slag. “Het maakt bewoners niet uit wie een probleem uiteindelijk oplost. Als ze maar geholpen worden.”

Het werkgebied

“Er gebeurt hier van alles en er worden regelmatig evenementen georganiseerd. Dan is het lekker druk hier. Dat maakt het een leuk gebied om in te werken,” zegt Herman Spanjer. Zijn werkgebied telt circa 5.000 inwoners. Die wonen verspreid in de drie woonkernen Overdinkel, Glane en Glanerbeekhoek. De huizen in de laatste twee gemeenschappen zijn vooral koopwoningen. In Overdinkel zijn het voor het overgrote deel huurhuizen.

Wanneer contact opnemen?

Heeft u een probleem op het gebied van veiligheid of leefbaarheid? Dan kunt u voor hulp aankloppen bij uw wijkagent. Herman benadrukt dat bewoners beslist niet moeten schromen contact op te nemen met hem of met één van zijn collega’s. ”Wij zijn vierentwintig uur per dag beschikbaar. Beter tien keer te vaak bellen, dan een keer te weinig.”

Contact

U bereikt de wijkagent via het nummer: 0900-8844 en vraag naar uw wijkagent.
Is de wijkagent niet in dienst dan wordt u via het afdelingssecretariaat van Losser verder geholpen.

U kunt de wijkagent ook spreken tijdens het spreekuur in ‘t Trefhuus te Overdinkel, elke dinsdag van  13.30 tot 15.30 uur.